Naša vila se nalazi u mirnom kraju, a ipak u blizini centra turističkog naselja Divčibare. Vila Bob Petošević poseduje dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, a posebno se ističe SPA soba od 37 kvadrata.
Najbliža skijaška staza je na samo 3 minuta vožnje. Okružena je četinarima i prostranim dvorištem, a okolo se nalaze i predivni parkovi sa mnogo staza za šetnju i sporednih aktivnosti kao što su jahanje, vožnja ATV-a, kroseva kao i mnoge druge.
Na samo sat i 45 minuta od Beograda, čeka Vas topao ambijent, puno svetlosti, ljubazno osoblje i domaća kuhinja kakvu odavno niste probali. Nudimo Vam personalizovan boravak uz savršen sklop elegancije i tradicije. Ovde ste dobrodošli i u velikoj grupi, sami ako ste avanturista, parovi i porodice s decom, ali i ako ste na poslovnom putu.
Učinićemo sve da se osećate kao kod kuće, a naši zaposleni će Vam uvek izaći u susret kako bi Vaš odmor protekao savršeno. Predahnite u restoranu, aperitiv baru ili bašta uz savršenu hranu, piće i druženje.

Telefon: 014/3577-324
Više informacija na sajtu: https://www.bobpetosevic.rs/

Konačišta Smeštaj