Turistička organizacija Srbije je pokrenula promotivnu kampanju namenjenu domaćem tržištu u kojoj se predstavlja turistička ponuda naše zemlje i pozivaju domaći gosti da svoj odmor provedu u svojoj zemlji.

Karavan “Moja Srbija” se sastoji od predstavnika 14 najvećih gradova među kojima je i Valjevo. Tokom juna i jula meseca u 14 gradova Srbije biće predstavljena turistička ponuda Srbije.

Turistička organizacija Valjevo proteklog vikenda je gostovala u Užicu i Novom Pazaru. U narednom periodu Valjevo ce biti gost u Zaječaru, Nišu, Vranju, Požarevcu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru. Promotivna kampanja se završava u Beogradu.

U petak, 24.juna, Valjevo je domaćin ovog karavana. Tog dana ugostićemo predstavnike 13 gradova i Turističke organizacije Srbije. Takođe, u našem gradu turističku ponudu predstaviće i okolne opštine Lajkovac, Mionica, Ljig, Lazarevac, Osečina, Krupanj, Ljubovija, Ub.

Ceo karavan  “Moja Srbija” prati TV emisija “Srbija koju volim”, “Knjiga utisaka”, TV emisija “Žikina šarenica”, kao i lokalna predstavništva RTS-a. Takođe, biće medijski promovisan i od strane TOS-a.

Aktuelnosti