Drugi po redu Mountain Music Fest koji je održan na ski stazi Crni vrh, u okviru Divčibare Ski Resorta privukao je preko 2000 posetilaca. Muzički program protekao je po planu i programu, a festival se završio u 23 časa, kao što je bilo i planirano.IMG_3467

Ovogodišnji slogan festivala – Začini dan! – implicira želju organizatora da što veći broj ljudi, pripadnika svih generacija, svoj uobičajen dan u gradu, bar na jedan dan zameni odlaskom u prirodu i doživi radost planine kroz brojne sadržaje.

Prisutni su bili  u prilici da uživaju u nastupima grupa: Zemlja gruva, Kralj Čačka, Zaa Marko Louis, VAltervaniva radio Uroš Spasojević project, Sinkuba I drugi

Festival je prilika za sve ljubitelje prirode, planine, muzike i festivala da uživaju u dobrom zvuku i brojnim sadržajima a sudeći po utiscima sa prošlogodišnjeg festivala i ove godine je bio očekivano dobar provod uz kvalitetnu organizaciju događaja.

MMF je i ove godine imao svoj naučni karakter. Svi oni koji su želeli da nauče nešto novo o astronomiji mogli su da prisustvuju astrovibes-u u organizaciji društva istraživača “Milorad Mandić Manda” iz Valjeva, a tu je i već tradicionalno “pivo sa naučnikom” u organizaciji istraživačke stanice Petnica.

Osim celodnevnog muzičkog programa posetioci festivala bili su u prilici da prisustvuju brojnim dodatnim sadržajima kao što su avantura park, joga livadica, orijentiring, color run, I brojne društvene igre.

Aktuelnosti