Na Beogradskom sajmu počeo je 39. Međunarodni sajam turizma na kome se predstavljaju 1.100 izlagača iz 56 zemalja među kojima su i zemlje Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke… Zemlja partner ove najveće turističke manifestacije u zemlji i regionu jugoistočne Evrope,  je Crna Gora.

Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.

Turističku ponudu valjevskog kraja predstaviće Turistička organizacija Valjevo, čiji je štand smešten  u hali 4 Beogradskog sajma (štand broj 4031).

zaposleni u turistickoj organizaciji Valjevo

Na štandu “Turističke organizacije Valjeva” direktorka Ana Marković ugostila je Ambasadora Belorusije u Beogradu njegovu Ekselenciju Vladimira Čuševa sa delegacijom.

Ambasador Belorusije u Beogradu Vladimir Čušev zajedno sa delegacijom,I direktorka turisticke organizacije Valjevo Ana Markovic.
Direktorka “Turisticke organizacije Valjevo” Ana Markovic sa Ambasadorom Belorusije u Beogradu njegovom Ekselencijom Vladimirom Čuševom i delegacijom

Zatim tu je bio i  naš najpoznatiji rok bend Neverne bebe.

Neverne Bebe

 

Kao i delegacija ministarstva turizma.

Delegacija ministarstva turizma
Delegacija ministarstva turizma

Manifestaciju će trajati do 26. februara.

Aktuelnosti