Turistička organizacija Srbije 01. oktobra 2021. godine raspisala konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet“ za 2021. godinu u sledećim kategorijama:

Turisticka-organzacija-srbije-1

1. Turistička organizacija;
2. Turistička manifestacija;
3. Receptivna turistička agencija;
4. Ugostiteljski objekat za smeštaj / kategorija u dve potkategorije:
     ∙ Ugostiteljski objekat tipa: hotel,
     ∙ Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj;
5. Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Informacije o nagradi „Turistički cvet“ nalaze se na internet stranici www.turistickicvet.rs. Prijave se dostavljaju isključivo na on-line popunjenom obrascu zaključno sa 31. oktobrom 2021. godine.

turisticki-cvetUkoliko epidemiološka situacija ne dozvoli dodelu nagrade prema Pravilniku o dodeli nagrade Turistički cvet, dobitnici će primiti adekvatne nagrade. Postupak kandidovanja i kriterijumi za dodelu nagrade, propisani su Pravilnikom o dodeli nagrade „Turistički cvet“, koji se nalazi na internet stranici Turističke organizacije Srbije www.srbija.travel i internet stranici www.turistickicvet.rs.

Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i istovremeno prilagođena uslovima izazvanim epidemijom virusa Korona.

Aktuelnosti