Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma održaće se najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope.

Kao moderan evropski komercijalni sajam, događaj nastavlja da raste i doprinosi razvoju i promociji turizma na autentičan i kreativan način.

Ove godine na Sajmu turizma učestvuje više od 700 direktnih izlagača i suizlagača iz 40 zemalja.

Turizam u Srbiji sve više postaje motor privrednog razvoja čitave zemlje. Beogradski sajam turizma je jedan od najvećih turističkih događaja ne samo u Srbiji, već u ovom delu Evrope, koji iz godine u godinu ima sve više posetilaca, ali i mesto gde se sklapa sve više poslova.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat.

Prvi put ove godine na sajmu će se predstaviti Šri Lanka, Slovačka i Kenija.

Za sve koji sa nestrpljenjem očekuju leto 2020. godine, Sajam turizma je jedinstveno mesto koje podstiče na nova putovanja, otkriva nove destinacije koje se tek promovišu u Srbiji, gde posetioci mogu da se upoznaju sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom popularnih odmarališta i hotela, i na licu mesta ostvare popust, uporede cene i odluče se za svoj idealan odmor.

Turistička organizacija Valjevo  učestvuje na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu kao izlagač u hali IV Beogradskog sajma

Aktuelnosti