Na ski stazi „Crni vrh” u okviru Divčibare Ski Resorta osim prirodnog snega kojeg ima oko 20 cm stekli su se potrebni uslovi i za veštačko osnežavanje staze.

Dužinom staze od 850 metara raspoređeno je 6 topova i 2 žirafe. Staza će se osnežavati tokom cele sezone – uvek kada su temperaturni uslovi za to ispunjeni, odnosno kada je temperatura vazduha ispod -3°C.

U cilju sprovođenja mera u borbi protiv epidemije korona virusa, pojednostavljenja kupovine karata i smanjenja čekanja u redu pri njihovoj kupovini na info pultu (prodajnom mestu za  preuzimanje online karata koji se nalazi na samoj stazi), ski pass je moguće kupiti online preko našeg sajta.

Link za kupovinu ski passa je:

Ski karte kupljenje online preuzimaju se na samom skijalištu info pultu preko puta  polazne stanice žičare.

Prilikom kupovine ski karata na e-komerc prodajnom mestu PD „Kej invest nekretnine“ doo, kupcu se putem e-maila dostavlja avansni račun koji u štampanom obliku donosi na prodajno mesto na skijalištu u toku ski sezone gde u zamenu dobija kupljeni ski pas sa fiskalnim računom.

Prilikom preuzimanja ski pasa kupcu će biti naplaćeno 500,00 RSD depozita (KeyCard) za svaki kupljeni ski pas, a zatim refundiran po isteku važenja ski pass-a i predaje Key Card-a na prodajnom mestu.

Ski staza „Crni vrh“ duga je 850 metara. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Staza je srednje težine, crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima.

Aktuelnosti